Privacyverklaring

PRIVACY VERKLARING

1. Wie is het verantwoordelijke aanspreekpunt?

Je leest op dit moment de privacy verklaring van Gezinfluencer.
Gezinfluencer levert online trainingen en email-coaching en bemiddelt op verzoek tussen aanvragers en coaches.

Er zijn situaties waarin jouw gegevens door Gezinfluencer verzameld worden. Het is daarom goed dat jij weet dat daarmee gedaan wordt en hoe je jouw wensen rondom de verwerking en opslag van jouw gegevens kan aangeven. Daarover gaat deze verklaring.

Gezinfluencer is onderdeel van SuccesvolStiefgezin, een eenmanszaak van Thomas van Dam.

Gezinfluencer is te bereiken via: hallo@gezinfluencer.nl

Bellen: 06-39003877
Het postadres is: Travertijnstraat 12 – 1.20 | 9743Sz | Groningen
KVK nr. 3697975

2. Welke gegevens slaan we op?

Er worden een aantal persoonsgegevens en persoonlijke gegevens verzameld door Gezinfluencer. Welke zijn dat?

Wanneer je bent ingeschreven voor een nieuwsbrief, een download hebt aangevraagd, je hebt aangemeld voor een gratis of betaalde online training, een contactformulier hebt ingevuld, een aankoop hebt gedaan of andere aanvragen doet voor een van de producten en/of diensten, zal aan jou gevraagd worden om je gegevens in te vullen. We verwerken alleen de gegevens die je zelf aan ons verstrekt. Dit kunnen de volgende gegevens zijn:
– Voor- en achternaam
– E-mail adres
– Telefoonnummer
– Straat en huisnummer
– Postcode en woonplaats
– IP adres
– de antwoorden op je huiswerkopdrachten

Reacties

Als bezoekers reacties achterlaten op de site, verzamelen we de gegevens getoond in het reactieformulier, het IP-adres van de bezoeker en de browser user agent om te helpen spam te detecteren.

Een geanonimiseerde string, gemaakt op basis van je e-mailadres (dit wordt ook een hash genoemd) kan worden gestuurd naar de Gravatar service indien je dit gebruikt. De privacybeleidspagina kun je hier vinden: https://automattic.com/privacy/. Nadat je reactie is goedgekeurd, is je profielfoto publiekelijk zichtbaar in de context van je reactie.

Media

Als je een geregistreerde gebruiker bent en afbeeldingen naar de site upload, moet je voorkomen dat je afbeeldingen uploadt met daarin EXIF GPS locatie gegevens. Bezoekers van de website kunnen de afbeeldingen van de website downloaden en de locatiegegevens inzien.

HUISWERKOPDRACHTEN

Als je de opdrachten van de trainingen online invult en opslaat zijn deze voor ons zichtbaar. We beperken de toegang tot deze gegevens tot het absolute minimum aantal noodzakelijke personen. Wij gebruiken deze gegevens uitsluitend intern ter informatie en in geheel algemene zin om onze trainingen waar mogelijk te verbeteren. We zullen op geen enkele manier (delen van) deze gegevens publiceren of aan derden ter beschikking stellen.

EMAILCOACHING

Als je gebruik maakt van een training met emailcoaching of zelfstandige emailcoaching via Gezinfluencer dan zijn deze berichten voor ons zichtbaar.
We beperken de toegang tot deze gegevens tot het absolute minimum aantal noodzakelijke personen. Wij kunnen deze gegevens uitsluitend gebruiken voor interne doeleinden, ter informatie en in geheel algemene zin om onze trainingen waar mogelijk te verbeteren. We zullen op geen enkele manier (delen van) deze gegevens publiceren of aan derden ter beschikking stellen. Voor de privacyverklaring van je emailcoach verwijzen we je naar de website van deze coaches.

 

3. Waarvoor slaan we deze gegevens op?

De persoonsgegevens worden verzameld en opgeslagen voor de volgende doeleinden:

HET VERSTUREN VAN NIEUWSBRIEVEN EN UPDATES
Gezinfluencer stuurt via e-mail nieuwsbrieven en nieuws en updates van trainingen. Deze berichten zijn enerzijds commercieel en anderzijds gericht op kennisdeling. Je voornaam en e-mailadres worden verzameld via het daarvoor bestemde formulier op de website van Gezinfluencer.

CONTACT OPNEMEN
Jouw gegevens zullen verzameld worden als jij contact opneemt met Gezinfluencer via het contactformulier van de website, mail of telefonisch. In het contactformulier wordt alleen gevraagd om de benodigde gegevens om een antwoord op je vraag of opmerking te kunnen geven, zoals je naam en e-mailadres. Bij mail via je eigen mailprogramma worden ook je naam en mailadres door ons opgeslagen. Bij telefonisch contact kunnen wij je naam en telefoonnummer opslaan.

FACTUURGEGEVENS
Jouw gegevens met betrekking tot een bij ons aangekochte training, product of dienst, de kosten daarvan, jouw naam, eventuele bedrijfsnaam en adres worden verzamelt en bewaard voor onze administratie, om te voldoen aan de wettelijke administratieverplichtingen.

Alle gegevens worden alleen verwerkt met jouw uitdrukkelijke toestemming dan wel ter uitvoering van de overeenkomsten die worden aangegaan, dan wel omdat verwerking noodzakelijk is om jou in contact te brengen met een gespecialiseerde coach.

HUISWERKOPDRACHTEN / EMAILCOACHING
We slaan deze antwoorden en berichten op om jou zo goed mogelijk te kunnen ondersteunen en helpen tijdens jouw training of coachingstraject. Als professionals slaan we deze gegevens op in jouw persoonlijke coachingsdossier. We bewaren deze gegevens zo kort mogelijk, volgens de wettelijke bewaartermijnen. Je kan toestemming voor het bewaren van deze gegevens op elk moment intrekken door contact met ons op te nemen via administratie@gezinfluencer.nl. We kunnen je dan niet langer ondersteunen in je coachingstraject of training.

 

4. Wie zijn er verder bij betrokken?

De gegevens die Gezinfluencer ontvangt en verwerkt worden beheerd d.m.v.:

Mailchimp
De nieuwsbrieven worden verzonden met Mailchimp. Op het moment dat jij je aanmeldt voor de nieuwsbrief, worden jouw e-mailadres en voornaam automatisch opgeslagen in de daarvoor bestemde lijst binnen Mailchimp. De servers van Mailchimp zijn gevestigd in de Verenigde Staten.

Voor meer informatie en vragen over de policy van Mailchimp kun je hier klikken.

HOSTING
De e-mail van Gezinfluencer wordt gehost bij een derde partij. Als jij contact opneemt via de formulieren of via de e-mail, worden de betreffende e-mails opgeslagen op de servers van deze partij. Voor de privacyverklaring van deze partij klik je hier.

PAYMENT PROCESSOR
Bij aankopen via de website van Gezinfluencer worden de door jou aangeleverde gegevens gebruikt om bestellingen zo snel en gemakkelijk mogelijk te laten verlopen. Bij de betaling wordt je voor de transactie altijd verwezen naar de website van een zogenaamde Payment Processor door middel van een beveiligde verbinding. Je betaalgegevens worden niet doorgegeven aan de servers en worden ook niet door ons opgeslagen.

BOEKHOUDING & ACCOUNTANT / BOEKHOUDER
De gegevens die op onze facturen staan, worden verwerkt in ons online boekhoudsysteem van Informer online. Hun privacy verklaring vind je hier. Deze facturen kunnen ook ingezien worden door onze boekhouder en/of accountant.

VIRTUAL ASSISTANT / BRANDING SPECIALIST
De website, Facebook, Analytics en Mailchimp worden mede beheert door een virtual assistant / branding specialist. Om dat naar behoren te kunnen doen hebben zij toegang tot deze beveiligde software.

5. Cookies

Een cookie is een klein bestandje dat door de website wordt meegestuurd en door jouw browser op het apparaat waar je onze website mee bezoekt wordt geplaatst. De informatie die in de cookie is opgeslagen kan naar onze website worden teruggestuurd wanneer je de website opnieuw bezoekt. Meer informatie over cookies kun je vinden op de website van de ConsuWijzer.

Voor een zo goed mogelijke werking van de website van Gezinfluencer en om de inhoud van advertenties af te stemmen op jouw voorkeuren worden cookies gebruikt.

Wanneer je een reactie achterlaat op onze site, kun je aangeven of je naam, je e-mailadres en website in een cookie opgeslagen mogen worden. Dit doen we voor jouw gemak zodat je deze gegevens niet opnieuw hoeft in te vullen voor een nieuwe reactie. Deze cookies zijn een jaar lang geldig.

Indien je een account hebt en je logt in op deze site, slaan we een tijdelijke cookie op om te bepalen of jouw browser cookies accepteert. Deze cookie bevat geen persoonlijke gegevens en wordt verwijderd zodra je je browser sluit.

Zodra je inlogt, zullen we enkele cookies bewaren in verband met jouw login informatie en schermweergave opties. Login cookies zijn 2 dagen geldig en cookies voor schermweergave opties 1 jaar. Als je “Herinner mij” selecteert, wordt je login 2 weken bewaard. Zodra je uitlogt van jouw account, worden login cookies verwijderd.

Wanneer je een bericht wijzigt of publiceert wordt een aanvullende cookie door je browser opgeslagen. Deze cookie bevat geen persoonlijke data en heeft enkel het post ID van het artikel wat je hebt bewerkt in zich. Deze cookie is na een dag verlopen.

FACEBOOK ADVERTENTIECOOKIES
Met jouw toestemming gebruikt Gezinfluencer om advertenties te tonen cookies van Facebook. Deze cookies zorgen ervoor dat er voor jou relevante advertenties worden weergegeven. Meer informatie over de cookies van Facebook vind je hier.

TRACKING COOKIES
Met jouw toestemming gebruikt Gezinfluencer sitetracking van Mailchimp. Sitetracking plaatst een cookie die bijhoudt welke pagina’s je op de website bekijkt. Hiervoor kunnen wij onze marketing, diensten en advertenties beter aanpassen aan jouw interesses. Meer informatie over sitetracking vind je hier.

GOOGLE ANALYTICS
Met jouw toestemming plaatst Gezinfluencer cookies van Google Analytics. We doen dit om inzicht te krijgen hoe bezoekers onze website gebruiken, zodat we het gebruik en beleving van de site kunnen optimaliseren. De gegevens die verzameld worden zijn geanonimiseerd. Jouw IP-adres wordt nadrukkelijk niet gebruikt. We kunnen je daarom niet persoonlijk herleiden. Meer informatie over het beleid van Google Analytics vind je hier.

Wil je de cookies uitschakelen of verwijderen? Dit kun je doen via je browserinstellingen. Gebruik eventueel de help-functie van je browser om te achterhalen hoe je dit kunt doen.

Verder kun je altijd:
– ‘Cookies van derden’ automatisch uitschakelen in je browser.
– Aangeven in je browserinstellingen dat je niet ‘getrackt’ wilt worden.
– De geplaatste cookie weer verwijderen uit je browser of eventueel blokkeren per domein.

6. Hoe is het geregeld met delen via social media?

We willen het voor jou graag zo makkelijk mogelijk maken om de content van de website van Gezinfluencer te delen via social media. Dit kan onder andere door middel van social media (share) buttons.

Van de volgende social media platforms heeft Gezinfluencer de buttons geplaatst. Lees de privacy verklaringen van deze Social Media platforms om te weten hoe zij omgaan met privacy. Hieronder vind je verschillende privacy verklaringen.

Facebook
Instagram
LinkedIn
Pinterest

7. Wat doen we met links naar anderen?

Op de website van Gezinfluencer vind je links naar externe websites. Berichten op deze site kunnen ingesloten (embedded) inhoud bevatten (bijvoorbeeld video’s, afbeeldingen, berichten, etc.). Ingesloten inhoud van andere websites gedraagt zich exact hetzelfde alsof de bezoeker deze andere website heeft bezocht.

Deze websites kunnen data over jou verzamelen, cookies gebruiken, tracking van derde partijen insluiten en je interactie met deze ingesloten inhoud monitoren, inclusief de interactie met ingesloten inhoud als je een account hebt en ingelogd bent op die website.

Graag verwijst Gezinfluencer je door naar de cookie- of privacy verklaring van de betreffende website

8. Hoe lang worden jouw gegevens opgeslagen?

Jouw gegevens worden voor langere tijd bewaard door Gezinfluencer, maar nooit langer dan nodig is voor het uitvoeren van activiteiten, tenzij we op grond van een wettelijke regeling jouw gegevens langer moeten bewaren.

Wanneer je een reactie achterlaat dan wordt die reactie en de metadata van die reactie voor altijd bewaard. Op deze manier kunnen we vervolgreacties automatisch herkennen en goedkeuren in plaats van dat we ze moeten modereren.

Voor gebruikers die geregistreerd op onze website (indien van toepassing), bewaren we ook persoonlijke informatie in hun gebruikersprofiel. Alle gebruikers kunnen hun persoonlijke informatie bekijken, wijzigen of verwijderen op ieder moment (de gebruikersnaam kan niet gewijzigd worden). Website beheerders kunnen deze informatie ook bekijken en wijzigen.

HET VERSTUREN VAN NIEUWSBRIEVEN
Jouw e-mailadres en voornaam worden opgeslagen in Mailchimp. De opslag van jouw gegevens is voor onbepaalde tijd. Jij kan je namelijk uitschrijven wanneer je maar wilt via de link onderaan de nieuwsbrieven of door een mail te sturen naar administratie@gezinfluencer.nl.

CONTACT OPNEMEN
Op het moment dat je contact opneemt met Gezinfluencer via e-mail, dan worden die gegevens die jij meestuurt, zoals je naam, bedrijfsnaam en e-mailadres opgeslagen op de mailserver. Die mails worden tot maximaal twee jaar terug bewaard.

ANALYTICS
De gegevens die Analytics op de website verzameld zijn anoniem, dus niet verbonden aan jouw naam, bedrijf of e-mailadres. Deze gegevens worden voor onbepaalde tijd bewaard binnen Google Analytics.

FACEBOOK
De gegevens die Facebook op de website verzameld zijn niet anoniem en verbonden aan jouw IP adres. Deze gegevens worden voor onbepaalde tijd bewaard binnen Facebook.

9. Hoe is de beveiliging geregeld?

Er worden van jouw persoonsgegevens geen fysieke kopieën gemaakt. Je gegevens worden alleen beheerd in de eerdergenoemde systemen en software.

De persoonsgegevens die door Gezinfluencer of door eerder genoemde derden worden beheerd, zijn alleen toegankelijk via bovenstaande software en zijn beveiligd met een wachtwoord.

De apparaten die jouw gegevens openen zijn elk zelf ook vergrendeld met een wachtwoord en/of vingerafdruk. Het aantal apparaten die toegang hebben tot jouw gegevens wordt beperkt tot alleen de benodigde apparaten.

Daarnaast wordt jouw bezoek aan onze website beveiligd door een SSL certificaat. Dit betekent dat jouw verbinding met de website van Gezinfluencer privé is. Je herkent deze beveiliging aan het slotje voor de url

10. Jouw rechten

RECHT OP INZAGE
Je hebt recht om te allen tijde jouw gegevens op te vragen die bij Geinfluencer vastgelegd en bewaard worden. Dit doe je door een e-mail te sturen naar Gezinfluencer. Je krijgt dan een overzicht van jouw gegevens.

RECHT OP RECTIFICATIE
Kloppen je gegevens niet? Of zijn je gegevens veranderd? Je hebt het recht om dit te laten rectificeren door Gezinfluencer. Je gegevens omtrent de nieuwsbrief kan je aanpassen via de daarvoor bestemde url onderaan elke e-mail.

RECHT OP OVERDRACHT
Mocht jij gegevens van jou nodig hebben die bij Gezinfluencer opgeslagen zijn in het geval je overstapt naar een andere partij of dienst, dan heb je het recht op overdracht. Hierbij dient Gezinfluencer op jouw verzoek al jouw gegevens over te dragen aan de andere partij.

RECHT OP WISSEN VAN GEGEVENS
Wil je niet langer dat jouw gegevens bij Gezinfluencer vastgelegd zijn? Dan heb je het recht op het laten wissen van jouw gegevens.

RECHT OP HET INDIENEN VAN EEN KLACHT
Je hebt het recht om een klacht in te dienen bij Autoriteit Persoonsgegevens als je vindt dat Gezinfluencer niet op de juiste manier met jouw gegevens omgaat.

RECHT OP STOP GEGEVENSGEBRUIK (BEZWAAR)
Wil jij niet dat Gezinfluencer jouw gegevens gebruikt? Dan heb je het recht op het stoppen van het gebruik van jouw persoonsgegevens.

Het gebruik van deze rechten kan via administratie@gezinfluencer.nl onder toezending van een kopie id-bewijs waarbij de pasfoto, de nummers onderaan het paspoort, id-bewijsnummer en BSN onleesbaar zijn gemaakt. Het streven is om binnen 2 weken te reageren.

11. Wat zijn onze plichten?

Gezinfluencer verwerkt persoonsgegevens op grond van een gerechtvaardigd belang, namelijk een commercieel belang. Denk hierbij aan het aanbieden van diensten of producten van Gezinfluencer via e-mail. Jouw gegevens zullen nooit verkocht worden aan derden.

De gegevens die verplicht zijn om aan te leveren, zijn de minimale benodigde gegevens voor het aanbieden van de diensten of producten. Je e-mailadres is bijvoorbeeld nodig om de nieuwsbrief te kunnen versturen. Als deze verplichte gegevens niet worden aangeleverd, kan Gezinfluencer de betreffende dienst niet aanbieden.

Mocht het nodig zijn gegevens die jij hebt gedeeld met Gezinfluencer met anderen dan de hierboven genoemde partijen te delen, dan zal daar eerst jouw uitdrukkelijke toestemming voor worden gevraagd.

Gezinfluencer behoudt zich het recht voor de gegevens te openbaren wanneer dit wettelijk is vereist dan wel wanneer Gezinfluencer dit gerechtvaardigd acht om te voldoen aan een juridisch verzoek/proces of om de rechten, eigendom of veiligheid van Gezinfluencer te beschermen. Daarbij proberen wij altijd jouw recht op privacy zoveel mogelijk te respecteren.

Heb je toch nog vragen? Neem gerust contact op via onderstaande contactgegevens.

administratie@gezinfluencer.nl

Bellen: 06-39003877
Het postadres is: Travertijnstraat 12 – 1.20 | 9743Sz | Groningen
KVK nr. 3697975

Deze privacy verklaring is van 1 april 2019. Gezinfluencer behoudt zich het recht voor om deze privacy verklaring aan te passen.