Over ons


Praktische en super toegankelijke trainingen voor elk samengesteld gezin.


Gezinfluencer is sinds 2018 op een heartfelt-missie om de slagingskansen van samengestelde gezinnen veel groter te maken.
Het blijkt namelijk hartstikke lastig om van twee bestaande gezinnen een harmonieus en duurzaam nieuw geheel te maken.
De gevolgen voor de kinderen zijn vaak groot en hebben een enorme impact op hun verdere leven.
Dat moet echt anders, en gelukkig kan dat ook!

Gezinfluencer ging op zoek naar een zo laagdrempelig en toegankelijk mogelijk aanbod, dat zo veel mogelijk ouders in deze nieuwe gezinnen bereikt en ondersteunt. Een-op-een coaching of begeleiding is voor veel mensen een veel te grote stap. Daarnaast zijn er vaak allerlei praktische obstakels, die ervoor zorgen dat mensen pas aan de bel trekken, als het water ze al tot aan de lippen staat.
Dat is zo ontzettend jammer en onnodig!

Vanuit achtergronden in de psychologie, coaching, e-health, het onderwijs en heel veel persoonlijke ervaringsdeskundigheid ontwikkelen de Gezinfluencers toegankelijke en betaalbare online trainingen en doe-het-zelf coachingsprogramma’s.
Hiermee helpen we de stief vaders en moeders heel snel inzicht te krijgen in hun eigen situatie en alle specifieke uitdagingen die bij samengestelde gezinnen horen, en bieden ze de gereedschappen om er (weer) een succes van te maken. 


"DE MISSIE IN HARDE CIJFERS: HET SLAGINGSPERCENTAGE VOOR SAMENGESTELDE GEZINNEN VAN 30% NAAR 70% BRENGEN"
We zoeken zo veel mogelijk samenwerking met partners die veel te maken hebben met de gevolgen van de lastige situatie waarin de meeste samengestelde gezinnen zitten, waaronder WIJ-teams, gemeentes, huisartsen, zorginstellingen, coaches, psychologen, advocaten, mediators en diverse andere partijen.


Naast het voortdurend doorontwikkelen van het huidige aanbod staat een gratis programma voor kinderen heel hoog op de to-do lijst.
Er zitten nog veel mooie ideeën en initiatieven voor het boosten van de slagingspercentages van samengestelde gezinnen in het vat.
Eind 2021 gaan we de Engelstalige markt bestormen.Gezinfluencer is ontstaan vanuit de behoefte een waardevolle bijdrage aan de wereld te leveren. 


Een positieve impact maken op het leven van samengestelde gezinnen is mijn missie.


Gebouwd op de nog rokende puinhopen van een samengesteld gezin wat uit elkaar viel.


Ervaringsdeskundig als kind van gescheiden ouders en stiefkind, en later zelf als stiefouder en moeder in een samengesteld gezin. In alle rollen bekend met de uitdagingen en dus ook met hoe pijnlijk en schadelijk het is als het misgaat en je ongewild bij die 70% hoort die het niet redt. Ondanks de allerbeste bedoelingen waarmee je met elkaar begint, en al je eigen kennis en kunde. 

Met soms hard vallen, veel en uitbundig lachen, de nodige tranen, maar altijd weer opstaan op dit punt aangekomen. Schade en schande, ik had gewild dat er een veilige, eerlijke, positieve en vooral oplossingsgerichte plek was om met mijn vragen en twijfels en onzekerheden terecht te kunnen. Zonder de schaamte omdat je het zelf toch zo graag wilde, en waarom het dan toch vaak zo ontzettend ingewikkeld en soms ronduit ellendig is.


"Ik had toen willen weten wat ik nu weet, dan had ik veel dingen heel anders aan kunnen pakken." 


Opleidingen in de psychologie en coaching en een levenslange fascinatie voor menselijk gedrag en emoties, en waarom we de dingen doen zoals we ze doen. Afgelopen 15 jaar gelezen, gestudeerd, geleerd, getraind en heel veel meters gemaakt.

Daaruit is een hele heldere visie op succesvolle samengestelde gezinnen ontstaan.

Als ik die kan delen en andere ouders en gezinnen daarmee kan helpen om het beter te doen dan is onze ervaring niet voor niets geweest.

null

Heleen Blazer - founder Gezinfluencer & SuccesvolStiefgezin

Wat anderen over ons zeggen

These slides will be slide-able on the live version of your page!
Testimonial Quote or Title
You have room for some more content over here, it's a great place for some lines of text.
Ms. Nameless
Add Your Stars
Testimonial Quote or Title
You have room for some more content over here, it's a great place for some lines of text.
Ms. Nameless
Add Your Stars
Testimonial Quote or Title
You have room for some more content over here, it's a great place for some lines of text.
Ms. Nameless
Add Your Stars